Νέο Bug Στο iOS 8 Διαγράφει Αρχεία Στο iCloud

Η Apple Ρίχνει Τις Τιμές Του iCloud

Apple iOS 8 iCloud Drive

Η Apple όταν κλείνει ένα bug ταυτόχρονα δημιουργεί ένα άλλο. Ένα νέο σοβαρό bug εμφανίστηκε στο iOS 8.0.2 το οποίο διαγράφει αρχεία που βρίσκονται στο iCloud χωρίς φυσικά να το θέλει ο χρήστης. Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου δεν ήταν καθόλου καλές για την Apple, αφού έγινε γνωστό το φιάσκο με τα λυγισμένα iPhone 6 Plus, η Ευρωπαϊκή Ένωση την κατηγορεί για μη καταβολή φόρων και το iOS 8 είναι γεμάτο bugs. Το ίδιο κακά ξεκίνησε και ο Οκτώβριος.

Το πρόβλημα με το iCloud δημιουργείται όταν ο χρήστης κάνει το λάθος και πατάει επαναφορά όλων των ρυθμίσεων. Θεωρητικά αυτή η επιλογή δεν αφαιρεί κανένα από τα αρχεία του χρήστη, όμως με το bug η συσκευή διαγράφει τα έγγραφα του χρήστη στο iCloud. Μόλις η συσκευή τα διαγράψει κάνει συγχρονισμό και έτσι χάνονται οριστικά από την υπηρεσία της Apple.

Η Apple δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επάνω στο θέμα αλλά υποθέτουμε ότι θα δώσει σύντομα ένα update για το iOS 8.0.3 το οποίο θα λύνει αυτό το ζήτημα. Προς το παρόν δεν θα πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις για να είστε σίγουροι. Αν το κάνατε και χάσατε τα αρχεία σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Apple μπας και καταφέρει να τα ανακτήσει.

Πηγή: MacRumors

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.