Τα Πρώτα Υποτιθέμενα Screenshots Του iOS 8 Δείχνουν Νέα Προ-εγκατεστημένα Apps

Τα Πρώτα Υποτιθέμενα Screenshots Του iOS 8 Δείχνουν Νέα Προ-εγκατεστημένα Apps

Τρία νέα screenshots δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο για να αναστατώσουν τους fans της Apple. Οι εικόνες υποτίθεται πως δείχνουν το iOS 8! Αν και δεν είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητά τους, φαίνονται αρκετά πειστικές. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο κινέζικο Weibo, αλλά το 9to5Mac, ένα έγκυρο blog για νέα της Apple, επιβεβαιώνει την αυθεντικότητά τους.

iOS 8 Με Το Ίδιο Περιβάλλον Αλλά 4 Νέα Apps

Τα δύο screenshots δείχνουν την αρχική οθόνη του iOS 8 και το τρίτο τις πληροφορίες του κινητού, όπου αναγράφεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για την όγδοη έκδοση. Αυτή η έκδοση, σύμφωνα πάντα με τις εικόνες, φέρνει νέα προ-εγκατεστημένα apps στο λειτουργικό. Δύο από αυτά αποτελούν τα Preview και TextEdit τα οποία βρίσκονται για χρόνια στο λειτουργικό σύστημα της Apple για τους Mac υπολογιστές. Αυτές οι εφαρμογές θα λειτουργούν μόνο για να βλέπει ο χρήστης τα Preview και TextEdit αρχεία που έχει αποθηκεύσει στο iCloud από το Mac του. Τα εικονίδια τους είναι αυτά που συναντάμε στους Mac υπολογιστές και θα πρέπει η Apple να σχεδιάσει νέα ώστε να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του νέου UI του iOS.

Άλλα apps περιλαμβάνουν το Tips και το Healthbook. Στο πρώτο θα εμφανίζονται πληροφορίες για την ορθή χρήση του κινητού και οδηγίες για τη βελτίωση της χρήσης του, ενώ στο δεύτερο θα εμφανίζονται πληροφορίες για την φυσική κατάσταση του χρήστη και την υγεία του – η φετινή ‘τρέλα’ στα κινητά και wearables. Φήμες ήθελαν στο παρελθόν την Apple να ενσωματώνει το Healthbook στο iOS και αυτό θα συνδεόταν στο smartwatch της εταιρίας ώστε να εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες.

Στο γραφικό περιβάλλον του iOS 8 δεν βλέπουμε τη παραμικρή αλλαγή (ίσως πρόκειται για πρώιμη έκδοση). Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί η Apple το ονομάζει «8» και όχι «7.2»…

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.