Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iOS 7 Διαθέσιμο Στις 18 Σεπτεμβρίου

iPhone 5C

Στην χθεσινή εκδήλωση της Apple για την παρουσίαση του iPhone 5s και 5c, η εταιρεία έκανε γνωστή την ημερομηνία διάθεσης του iOS 7.

Το iOS 7 με το ολόφρεσκο UI, καινούργιο κέντρο ειδοποιήσεων, iTunes Radio, και βελτιωμένο multitasking θα είναι έτοιμο για τους χρήστες από τις 18 Σεπτεμβρίου. Το iOS 7 θα μπορούν να το ‘πάρουν’ τα iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPad 2, iPad Mini και iPod Touch 5. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες ακόμα.

Οι τελευταίες αλλαγές που ανακοινώθηκαν χθες είναι η προσθήκη νέων ringtones, υποστήριξη για τον 64-bit επεξεργαστή και το Touch ID του iPhone 5S, καθώς και μία ανδρική φωνή για το Siri.

Οι προγραμματιστές ήδη μπορούν να κατεβάσουν την GM έκδοση του iOS 7 και να την δοκιμάσουν. Αυτή είναι σχεδόν η τελική έκδοση του λειτουργικό και δεν θα αλλάξουν και πολλά μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: