Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iPad 3 Και iOS 5.1Έρχονται Στις Αρχές Φεβρουαρίου;

Φαίνεται ότι το iPad 3 είναι πιο κοντά απ’ όσο περιμέναμε. Μετά το εκπαιδευτικό event που θα πραγματοποιηθεί σε 2 μέρες από τώρα, η Apple, σύμφωνα με τις νέες αναφορές, θα διεξάγει δελτίο Τύπου και στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Τα δύο πράγματα που θα παρουσιάσει η εταιρία στο φημολογούμενο event της στις αρχές του επόμενου μήνα είναι το πολυαναμενόμενο iPad 3 και το νέο iOS 5.1 που θα τρέχουν τα iPhone, iPod και iPad με αναβάθμιση λογισμικού.

Οι φήμες έρχονται από το ιαπωνικό site Macotakara και δεν είναι σίγουρο άμα ισχύουν. Ωστόσο είναι το μόνο “λογικό” χρονολογικά αφού άλλες φήμες λένε ότι η παραγωγή του iPad 3 έχει ήδη ξεκινήσει και θα διατίθεται στα καταστήματα από το Μάρτιο.

Πηγή: RedMond Pie

Μοιράσου το με τους φίλους σου: