Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPad Air 3: Έρχεται σύντομα μαζί με νέο iPhone και 4K οθόνη;

Η Apple θα ανακοινώσει το iPad Air 3 νωρίτερα από ότι περιμέναμε, και σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακό από ότι περιμέναμε άμα οι τελευταίες φήμες ισχύουν. Οι πληροφορίες που ακολουθούν σχετικά με τα σχέδια της αμερικάνικης εταιρίας προέρχονται από αξιόπιστες πηγές οπότε είναι πολύ πιθανό να ισχύουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το blog 9to5Mac, το iPad Air 3 θα ανακοινωθεί στα μέσα του Μαρτίου (δηλαδή στις 16 ή 23 Μαρτίου). Όμως η Apple δεν θα διοργανώσει εκδήλωση μόνο για μία συσκευή – μετά/πριν το tablet θα ανακοινώσει το 4-ιντσο iPhone 5se (γνωστό και ως iPhone 6c), καθώς και νέα σχέδια για το Apple Watch.

Ένα από τα νέα μοντέλα του Watch που έχει διαρρεύσει (Space Black Stainless Steel).

Ένα από τα νέα μοντέλα του Watch που έχει διαρρεύσει (Space Black Stainless Steel).

Οι πηγές του Digitimes αποκαλύπτουν ότι το iPad Air 3 θα ενσωματώνει 9,7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 4K και 4 GB μνήμη RAM. Η μπαταρία θα αναβαθμιστεί και αυτή για να κρατήσει την αυτονομία της συσκευής στα τρέχων επίπεδα (~10 ώρες αναμονής) παρά την προσθήκη της ενεργοβόρας 4K οθόνης. Ακόμη, χάρη σε ένα διάγραμμα που διέρρευσε από το Nowhereelse.fr βλέπουμε ότι το μεγάλο tablet της Apple θα αποκτήσει LED flash για τη κύρια κάμερα και σε κάθε γωνία του από ένα ηχείο, όπως το iPad Pro.

Τέλος, μια φήμη ισχυρίζεται ότι η εταιρία δοκιμάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει υποστήριξη για τη γραφίδα Apple Pencil του iPad Pro.

Το φημολογούμενο διάγραμμα του Apple iPad Air 3.

Το φημολογούμενο διάγραμμα του Apple iPad Air 3.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: