Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPhone 6s: Με Το Ζόρι Στη Λίστα Των Κινητών Με Τις Καλύτερες Κάμερες

Η Apple στο φετινό iPhone 6s εγκατέστησε μια φαινομενικά καλύτερη κάμερα στα 12-megapixels, αλλά τελικά δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται. Η ομάδα DxO Labs που πρόσφατα δημοσίευσε μια λίστα με τα κινητά με τις καλύτερες κάμερες δοκίμασε τη ναυαρχίδα της Apple και δημοσίευσε τα αποτελέσματά της.

Όπως βλέπουμε, το iPhone 6s όχι μόνο δεν έχει καλύτερη κάμερα από το iPhone 6 αλλά για λίγο βρίσκεται πίσω από το 6! Και τα δύο πήραν 82 πόντους όμως το νέο δεν κατάφερε να περάσει το παλιό. Έτσι τη πρώτη δεκάδα με τα καλύτερα camera phones συμπληρώνουν τα Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6 Edge, Nexus 6P, Samsung Galaxy Note 4, LG G4, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Η ομάδα DxO Labs αναφέρει ότι το iPhone 6s βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο όταν υπάρχει φως, αλλά με χαμηλό φωτισμό υπάρχει θόρυβος. Έχει πολύ καλή απόδοση χάρη στη γρήγορη αυτόματη εστίαση, πολύ καλή έκθεση, ισορροπία λευκού, ακριβή απόδοση χρωμάτων και καλή απόδοση λεπτομερειών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όμως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού υπάρχει θόρυβος, σκίαση χρωμάτων σε εσωτερικούς χώρους και ένα ελαφρώς κίτρινο χρώμα σε εξωτερικούς χώρους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: