Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPod Touch Θα Αναβαθμιστεί Μέσα Στο 2015

iPod touch 5

Κάποιος θα έλεγε, δικαιολογημένα, ότι η Apple παράτησε τη σειρά iPod, ωστόσο οι νέες φήμες ισχυρίζονται το αντίθετο. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έβγαλε στην επιφάνεια το AppleInsider, η Apple θα ανανεώσει το iPod touch μέσα στο 2015.

Το νέο iPod Touch 6ης γενιάς πιθανότατα θα έχει την ίδια 4-ιντσών Retina οθόνη και λογικά θα διαθέτει το Touch ID και κάποιο νέο chipset που θα αντικαταστήσει το απαρχαιωμένο Apple A5 που κατασκευάζεται στα 45 nm με 32 nm και ενσωματώνει έναν 32-bit διπύρηνο επεξεργαστή με μέγιστη ταχύτητα τα 800 MHz. Λογικά θα ανανεωθούν και οι διαθέσιμοι αποθηκευτικοί χώροι για να συναντήσουν τα νέα standards της Apple, όπως και η κάμερα, και ίσως ενσωματωθούν προϊόντα Beats για τη περαιτέρω προώθησή τους στο κοινό.

Το συγκεκριμένο iPod έχει να δει μια μεγάλη αναβάθμιση από τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν για πρώτη φορά μεγάλωσε η οθόνη του (στις 4-ίντσες), βγήκε σε διάφορα χρώματα και απέκτησε το κουμπί για τοποθέτηση λουρακιού. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Apple κρατήσει το αλουμίνιο για κύριο υλικό κατασκευής ή αν επιλέξει το πλαστικό για να ρίξει και άλλο τη τιμή του για να το κάνει πιο προσιτό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: