Είναι Η OnePlus Θυγατρική Της Oppo; Έγγραφο Λέει «Ναι»

Είναι Η OnePlus Θυγατρική Της Oppo; Έγγραφο Λέει «Ναι»

Η OnePlus και η Oppo έχουν ένα κοινό: ο Διευθύνων Σύμβουλος της πρώτης, Peter Lau, ήταν πρώην εκτελεστικός της δεύτερης. Ο Lau έφυγε από την Oppo τον Δεκέμβριο του 2013 και μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες κατάφερε να βρει ανθρώπινο δυναμικό, να κάνει συνεργάτες και να δημιουργήσει το «τέλειο smartphone». Άλλες εταιρίες χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσουν το δικό τους κινητό, άρα πως τα κατάφερε τόσο σύντομα;

ONEPLUS + OPPO: <3?

Ο Lau για να δημιουργήσει μέσα σε τέσσερις μήνες ένα κινητό ή θα πρέπει να είναι ο καλύτερος CEO και τα είχε όλα προσχεδιασμένα ή στις μέρες μας η δημιουργία smartphone με τα κατάλληλα άτομα δεν είναι χρονοβόρα. Ή έλαβε βοήθεια από κάπου άλλου… Ένα έγγραφο της Εποπτικής Αρχής της Δημοτικής Αγοράς της Σενζέν αποκαλύπτει πως η OnePlus έχει έναν θεσμικό μέτοχο-επενδυτή, και αυτός δεν είναι άλλος από την Oppo!

Το κινέζικο έγγραφο είναι αυτό:
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Όπως όλα δείχνουν, η OnePlus στη πραγματικότητα είναι μια θυγατρική της Oppo. Ο Lau στο παρελθόν είχε αρνηθεί το γεγονός αυτό, αλλά το έγγραφο άλλα δείχνει. Και σε ερώτησή του σχετικά με τον παρόμοιο σχεδιασμό του One με το Oppo Find 7, ο CEO είπε:

«Ίσως είναι επειδή τα αισθητικά πρότυπά μας είναι παρόμοια. Όλα τα τηλέφωνα σήμερα μοιάζουν με το iPhone.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.