Τα Καταστήματα iStorm Και Golden-i Συγχωνεύονται

Τα Καταστήματα iStorm Και Golden-i Συγχωνεύονται
Το υποκατάστημα iStorm στο Κολωνάκι
Το υποκατάστημα iStorm στο Κολωνάκι

Η ACE-Hellas ανακοίνωσε επίσημα ότι τα καταστήματα iStorm και Golden-i θα συγχωνευτούν υπό το κοινό όνομα iStorm δημιουργώντας τη μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Resellers στην Ελλάδα.

Στο Δελτίο Τύπου η ACE-Hellas (θυγατρική της Quest Holdings AE) αναφέρει πως η συγχώνευση θα γίνει έτσι ώστε να επικεντρωθούν στην διάδοση του ονόματος της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα δύο καταστήματα θα έχουν κοινή οργάνωση και διαχείριση και η συγχώνευσή τους θα λάβει χώρα από την πρώτη μέρα του 2014.

Πλέον, πέντε συνολικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις αρχές του 2014 με το όνομα iStorm, εκ των οποίων τα τρία βρίσκονται στην Αθήνα (σε Κολωνάκι, εμπορικό κέντρο RiverWest και εμπορικό κέντρο Golden Hall) και δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο κέντρο της πόλης, στην Οδό Τσιμισκή 43), με προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η iStorm γίνεται πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της, μεταφέροντας την απόλυτη εμπειρία της Apple και παρέχοντας το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Apple στην Ελληνική αγορά.

Πηγή: Δελτίο Τύπου | Εικόνα από το istorm.gr

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.