Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Καταστήματα iStorm Και Golden-i Συγχωνεύονται

Το υποκατάστημα iStorm στο Κολωνάκι

Το υποκατάστημα iStorm στο Κολωνάκι

Η ACE-Hellas ανακοίνωσε επίσημα ότι τα καταστήματα iStorm και Golden-i θα συγχωνευτούν υπό το κοινό όνομα iStorm δημιουργώντας τη μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Resellers στην Ελλάδα.

Στο Δελτίο Τύπου η ACE-Hellas (θυγατρική της Quest Holdings AE) αναφέρει πως η συγχώνευση θα γίνει έτσι ώστε να επικεντρωθούν στην διάδοση του ονόματος της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα δύο καταστήματα θα έχουν κοινή οργάνωση και διαχείριση και η συγχώνευσή τους θα λάβει χώρα από την πρώτη μέρα του 2014.

Πλέον, πέντε συνολικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις αρχές του 2014 με το όνομα iStorm, εκ των οποίων τα τρία βρίσκονται στην Αθήνα (σε Κολωνάκι, εμπορικό κέντρο RiverWest και εμπορικό κέντρο Golden Hall) και δύο στη Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο κέντρο της πόλης, στην Οδό Τσιμισκή 43), με προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η iStorm γίνεται πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της, μεταφέροντας την απόλυτη εμπειρία της Apple και παρέχοντας το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Apple στην Ελληνική αγορά.

Πηγή: Δελτίο Τύπου | Εικόνα από το istorm.gr

Μοιράσου το με τους φίλους σου: