Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iSWiFTER: Παίξτε παιχνίδια και δείτε βίντεο σε Flash στο iPad

Ένα παράπονο που γινόταν, και θα γίνεται για πάντα, σχετικά με το iPad (και γενικά με το iOS) είναι η έλλειψη υποστήριξης του Flash. Από τότε όμως που η Apple “χαλάρωσε” τους όρους για τη φιλοξενία μίας εφαρμογής στο App Store, αρχίσαμε να βλέπουμε διάφορους broswers, εκ των οποίων, μερικοί ήταν ικανοί να αναπαράγουν περιεχόμενο Flash. Δυστυχώς όμως, τα Flash παιχνίδια όπως στο Facebook, δεν υποστηρίζονταν… μέχρι τώρα.

Το iSWiFTER είναι μία εφαρμογή στο App Store που μας επιτρέπει να παίζουμε τα αγαπημένα μας Flash παιχνίδια στο iPad.

Είτε είναι στο Facebook, είτε στο Google+ ή άλλο site, αυτός ο broswer μπορεί να τρέξει όλα τα παιχνίδια σε μορφή Flash. Φυσικά, μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε άλλο είδος Flash, όπως βίντεο.

Το iSWiFTER προσφέρει δωρεάν τα πρώτα 10 λεπτά παιχνιδιού, και αν μας αρέσει μπορούμε να αγοράσουμε τη πλήρη έκδοση, με in-app αγορά, με $4.99.

Έτσι τώρα, αν δεν θέλατε να προχωρήστε στην αγορά ενός iPad μόνο και μόνο λόγω της έλλειψης υποστήριξης του Flash, δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό πια.

Σύνδεσμος iTunes

Πηγή: GSMArena

Μοιράσου το με τους φίλους σου: