Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iTunes Radio: Η Νέα Μουσική Υπηρεσία Της Apple

iRadio

Το iTunes Radio ανακοίνωσε η Apple στο WWDC, μια υπηρεσία ροής μουσικής. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς σου σταθμούς, να αναμίξεις και να ταιριάξεις τραγούδια, να αγοράσεις το τραγούδι που ακούς και αυτό να μεταφερθεί κατευθείαν στην iOS συσκευή σου.

To iTunes Radio θα είναι δωρεάν για όλους τους iOS 7 χρήστες και ενσωματωμένο στην εφαρμογή της μουσικής. Το μόνο αρνητικό, αν και μικρό, η προβολή διαφημίσεων για χαμηλό κόστος κατά τη διάρκεια του.

Η υπηρεσία μαθαίνει ποια τραγούδια σου αρέσουν και φτιάχνει σταθμούς με παρόμοια τραγούδια και θυμάται το ιστορικό σου, έτσι ώστε έχεις την αγαπημένη σου μουσική σε όλες τις συσκευές – iPhone, iPod touch, iPad, Apple TV αλλά και στα Mac μέσω του iTunes. Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο (μάλλον με το λανσάρισμα του iOS 7), αρχικά στις ΗΠΑ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: