Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ποια Εταιρία Κυριαρχεί Στην Αγορά Των Smartwatches;

Samsung Galaxy Gear 2

Με Pebble, Sony SmartWatch και Samsung Gear να είναι τα πιο γνωστά smartwatches της αγοράς, ποια εταιρία άραγε επικρατεί σε αυτή την αγορά;

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά, ο κορεάτικος γίγαντας είναι αυτός που κατάφερε να πουλήσει τα περισσότερα ‘έξυπνα ρολόγια.’ Το νέο αυτό δεν μας προκαλεί και μεγάλη εντύπωση, αφού η εταιρία έχει πληρώσει τα περισσότερα χρήματα για τη προώθηση των ‘ρολογιών’ της και έχει κυκλοφορήσει τα περισσότερα μοντέλα από κάθε άλλη μεγάλη εταιρία, με περισσότερα να έρχονται. Μάλιστα, το Gear Solo λέγεται να μπορεί να κάνει και κλήσεις.

Η Samsung μέσα στο 2014 έχει ήδη στείλει 500.000 smartwatches στα καταστήματα προς πώληση, ενώ σε όλο το 2013 πούλησε 1.000.000 κομμάτια! Βέβαια τα πράγματα από φέτος θα δυσκολέψουν για τους Κορεάτες, με τις LG, HTC, Asus και Motorola να κυκλοφορούν τις δικές τους προτάσεις με Android Wear και μεγαλύτερη υποστήριξη συσκευών – τα Gear με το λειτουργικό Tizen υποστηρίζουν μόνο τα ακριβότερα Android μοντέλα της εταιρίας. Και τα πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν με την άφιξη του iWatch της Apple.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: