Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Φωτογραφίες Αποκαλύπτουν Το Επίπεδο OS X Των Mac

Είμαστε λίγες ώρες προτού ξεκινήσει το συνέδριο WWDC της Apple και αφού αποδείχτηκε πως το βίντεο του iPhone 6 ήταν ψεύτικο, διέρρευσαν φωτογραφίες του επερχόμενου OS X που φαίνονται αληθινές.

Η νέα έκδοση του OS X έχει καθαρή επιρροή από το iOS 7. Η μπάρα των εφαρμογών (Dock) είναι ακριβώς ίδια με του επίπεδου iOS, τα κουμπιά έχουν την ίδια μορφή, το κέντρο ειδοποιήσεων πλέον εμφανίζει την ημερομηνία όπως στο κινητό και οι σκιές που καθιστούν το λειτουργικό τώρα πια ‘βαρύ’ έχουν εξαφανιστεί. Ενδιαφέρον είναι και η προσθήκη ενός κέντρου ελέγχου (Control Center) στα αριστερά της οθόνης, όπως στο iOS 7, από όπου μπορούμε να χειριζόμαστε βασικές ρυθμίσεις και τη μουσική.

Στη παρακάτω εικόνα εμφανίζεται το νέο Safari:

Η συγκεκριμένη έκδοση του OS X φαίνεται να είναι σε αρχικό στάδιο αφού το wallpaper είναι το βασικό του Mavericks και τα εικονίδια είναι επίσης από το παλιότερο λειτουργικό σύστημα. Η Apple πρόκειται να τα αλλάξει ώστε να μοιάζουν με του iOS. Μόλις η Apple το ανακοινώσει επίσημα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: