Η Lenovo ανακοίνωσε νέα All-in-One PCs και εντυπωσιακά monitors

Η Lenovo ανακοίνωσε νέα All-in-One PCs και εντυπωσιακά monitors

Η Lenovo στη CES 2016 δεν ανακοίνωσε μόνο μια ευρεία γκάμα από laptops (Thinkpad 13X1 YOGAX1 Carbon 2016ThinkPad X260), αλλά και δύο All-in-One PCs για καθημερινούς και απαιτητικούς χρήστες. Αποκάλυψε επίσης δύο εντυπωσιακά monitors.

Lenovo ThinkCentre X1

Lenovo ThinkCentre X1

Το Lenovo ThinkCentre X1 έρχεται με μια 23,8-ιντσών full HD οθόνη, με αντιθαμβωτική τεχνολογία, 11 χιλιοστών μεταλλικό πλαίσιο και ρυθμιζόμενη βάση. Ενσωματώνει μέχρι Intel Core i7 επεξεργαστή, 16 GB μνήμη RAM και 1 TB χωρητικότητα (SSHD). Δοκιμάστηκε σε έναν θάλαμο με σκόνη για οκτώ ώρες (προσομοιώνοντας δέκα χρόνια σε ένα περιβάλλον γραφείου), και επιβίωσε.

Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με αρχική τιμή $1,029.

Lenovo ThinkCentre-in-One II

Lenovo ThinkCentre-in-One II

Το Lenovo ThinkCentre-in-One II είναι ένα περίεργο AiO. Βγαίνει σε δύο μεγέθη -22 και 24 ίντσες- με αναλογία 16:9, ανάλυση οθόνης 1920 x 1080 pixels, επιλογή για οθόνη αφής, τέσσερις USB θύρες, και μια θύρα mini USB 2.0 για αξεσουάρ. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια υποδοχή και ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει κάποιο από τα mini PCs ThinkCentre Tiny, ThinkCentre Chromebox και Thin Clients. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ThinkCentre-in-One II είναι monitor για τα προαναφερόμενα ThinkCentre.

Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Lenovo ThinkVision X1

Lenovo ThinkVision X1

Το Lenovo ThinkVision X1 δεν είναι AiO PC, αλλά monitor. Είναι η λεπτότερη 27-ιντσών 4K οθόνη και είναι η πρώτη στον κόσμο που παίρνει τη πιστοποίηση TUV Eye-Comfort. Ενσωματώνει USB Type-C και USB 3.0 θύρες, εισόδους DisplayPort 1.2 και HDMI 2.0, δύο μικρόφωνα και δύο 3-watt ηχεία. Η οθόνη έχει χρόνο απόκρισης 6 m/s, 300 nits φωτεινότητα και 178 μοιρών γωνία θέασης.

Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο με κόστος $799.

Lenovo ThinkVision X24 Pro

Lenovo ThinkVision X24 Pro

Το ThinkVision X24 Pro είναι ένα ακόμα monitor με απλή οθόνη, αλλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Ενσωματώνει IPS οθόνη χωρίς περιθώρια, με αντίθεση 1000:1 και 7 m/s χρόνο απόκρισης. Το σημαντικό επάνω του όμως είναι η Intel RealSense 3D Camera που μετράει το βάθος και πραγματοποιεί διάφορες ενέργειες, όπως 3D scanning.

Το monitor ενσωματώνει ακόμη Mini DisplayPort έξοδο, USB Type-C θύρα, 3-watt ηχεία και δύο μικρόφωνα. Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με τιμή $399, όμως με $250 επιπλέον μπορεί να προστεθεί και ένα WiGig Bar, και με $150 ένα Wireless Charging Stand.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.