Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo Folder Pad, Ένα Tablet Με Στοιχεία Από Τα Surface

Η Lenovo εκτός από κορυφαία κατασκευάστρια PC, είναι γνωστή και για τους περίεργους σχεδιασμούς σε κάποια προϊόντα της. Ένα από αυτά είναι και το Lenovo Folder Pad. Το συγκεκριμένο PC είναι στη μορφή tablet και δανείζεται το Kickstand των Surface tablets της Microsoft. Μόνο που ξεχωρίζει καθώς είναι σαν να διπλώνει.

Το Lenovo Folder Pad το βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες. Θα έρθει μαζί με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο όπως και τα Surface. Τα σχέδιά του έχουν ήδη υποβληθεί στα IDSA και Red Dot ώστε να λάβει υποψηφιότητα για βραβεία σχεδίασης.

Lenovo Design Miix 3 leak

Μαζί με το Folder Pad Tablet διέρρευσε και το Lenovo Design Miix 3 στη παραπάνω φωτογραφία. Και αυτό θα διατίθεται μαζί με αφαιρούμενο πληκτρολόγιο αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μένουν άγνωστα.

Lenovo Design All-in-One Beta

Πέρα από τα tablets έχουμε και ένα All-In-One PC. Ονομάζεται Beta και διαθέτει 21.5 ιντσών οθόνη αφής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: