Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo Magic View, Ένα Smartwatch Με Δύο Οθόνες

Μετά το concept smartphone Lenovo Smart Cast, η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε ότι εργάζεται επίσης σε μια ακόμη ιδέα με την ονομασία Lenovo Magic View. Το νέο concept αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια του συνεδρίου Lenovo Tech World που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο και παρουσιάζει την ιδέα για ένα smartwatch με δύο οθόνες. Η δεύτερη οθόνη είναι διακριτικά σχεδιασμένη κάτω από το στρογγυλό καντράν του ρολογιού, το οποίο μοιάζει αισθητά με το Moto 360 και θα λειτουργεί ως “ιδιωτική” αφού σε αυτήν θα μπορεί ο χρήστης να βλέπει εκεί τις ειδοποιήσεις που θεωρεί προσωπικές και έτσι δεν πρέπει να εμφανίζονται στην κύρια οθόνη του ρολογιού.

Η δεύτερη οθόνη ονομάζεται Virtual Interactive Display (VID) και μοιάζει απενεργοποιημένη μέχρι την στιγμή που ο χρήστης την φέρει στο ύψος των ματιών του. Τότε ο χρήστης θα έχει την ικανότητα να δει την “προσωπική” του εικόνα, η οποία μάλιστα είναι 20 φορές μεγαλύτερη από την κύρια οθόνη του smartwatch.

Για να το πετύχει αυτό, η εταιρία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε μία τεχνική “οπτικής αντανάκλασης” και έτσι έδωσε την δυνατότητα στον χρήστη να βλέπει στην δεύτερη οθόνη εικόνες, βίντεο ακόμη και χάρτες. Όσον αφορά το λογισμικό που θα ενσωματώνει, η Lenono ανέφερε ότι θα είναι διαφορετικό σε σχέση τόσο με το δικό της λογισμικό όσο και με το Android Wear.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: