Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αύξηση Στις Πωλήσεις Υπολογιστών, Η Lenovo Προσπερνά Την Apple

US PC Vendor Unit Shipment Estimates for 2Q14

Ευχάριστα νέα για τους κατασκευαστές υπολογιστών έβγαλε η έρευνα της Gartner για το δεύτερο τρίμηνο του 2014 η οποία δείχνει αύξηση στις πωλήσεις υπολογιστών. Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν 75,8 εκατομμύρια πωλήσεις υπολογιστών παγκοσμίως (15.9 εκατομμύρια στις ΗΠΑ), κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση 0,1% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2013. Αυτό οφείλεται περισσότερο στην άνοδο των πωλήσεων σε ανεπτυγμένες αγορές.

Μία εταιρεία που θα πρέπει να χαίρεται είναι η Lenovo, η οποία ξεπέρασε την Apple σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, ανέβηκε στη 3η θέση και άφησε την Apple στην 4η. Στις πρώτες δύο θέσεις βρίσκονται οι HP και Dell που τις ακολουθεί η Toshiba στην 5η.

Φαίνεται ότι τα λεπτά και κομψά ultrabook έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Η αφή που υπάρχει σε αυτά, αλλά και οι σχετικά χαμηλές τιμές, προτιμούνται από τους χρήστες σε σχέση με τα tablets που είχαν γνωρίσει άνοδο τα προηγούμενα τρίμηνα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: