Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo Smartband SW-B100: Το Νέο Έξυπνο Βραχιόλι Γυμναστικής

Lenovo Smartband SW-B100

Οι φορετές συσκευές έχουν κάνει πλέον αισθητή την παρουσία τους στις αγορές, με τις περισσότερες εταιρίες να έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους προτάσεις. Μια ακόμη εταιρία που επιχειρεί να μπει στον χώρο των wearable συσκευών είναι η Lenovo, η οποία ετοιμάζει να λανσάρει ένα έξυπνο βραχιόλι που επικεντρώνεται στην υγεία του χρήστη και την γυμναστική.

Με το Lenovo Smartband SW-B100 ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τον καρδιακό του ρυθμό, να οργανώνει την καθημερινή του άσκηση, να μετράει τις αποστάσεις που διένυσε, τις θερμίδες που έκαψε φτιάχνοντας επίσης διαγράμματα σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηναία βάση που βοηθούν στην βελτίωση της απόδοσης και της υγείας. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με το smartphone και να πληροφορείται με ειδοποιήσεις για τις εισερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα, τις υπενθυμίσεις ημερολογίου, ασκήσεων και φυσικά το ξυπνητήρι. Τέλος, οι χρήστες μέσω αυτού μπορούν να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν τον υπολογιστή τους χωρίς την εισαγωγή κωδικού.

Το βραχιόλι θα συνεργάζεται με συσκευές που τρέχουν το Android 4.3 ή νεότερη έκδοση και το iOS 7.1 ή νεότερη έκδοση. Η Lenovo δεν αποκάλυψε πότε θα γίνει διαθέσιμο και σε ποια τιμή, όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: