Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo ThinkPad Stack: Μια Διαφορετική Προσέγγιση Στα Περιφερειακά Των Laptops

Κατά καιρούς βλέπουμε διάφορα περίεργα περιφερειακά υπολογιστών και τα Lenovo ThinkPad Stack σίγουρα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των ‘περίεργων’. Τα Stack είναι μια ‘στοίβα’ χρήσιμων περιφερειακών που θεωρητικά βοηθούν όσους ταξιδεύουν συνεχώς με τον φορητό υπολογιστή τους.

Τα Lenovo ThinkPad Stack είναι ανεξάρτητα modules που πωλούνται ξεχωριστά και τοποθετούνται το ένα πάνω από το άλλο. Η Lenovo στη CES 2015 παρουσίασε τέσσερα modules, έναν εξωτερικό δίσκο, ένα μεγάλο Bluetooth ηχείο, ένα WiFi hotspot για internet on the go και μία εξωτερική μπαταρία για φόρτιση του laptop. Ο δίσκος έχει χωρητικότητα 1TB, η μπαταρία 10.000mAh και όλα μαζί εννοείται ότι έχουν το ίδιο μέγεθος και τον ίδιο σχεδιασμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Lenovo ThinkPad Stack (2)

Όποιος θέλει να προμηθευτεί τα Lenovo ThinkPad Stack θα πρέπει να δαπανήσει περίπου $340 (€260) καθώς ο δίσκος και το router κοστίζουν περίπου $199.99, το ηχείο $89.99 και η μπαταρία $49.99. Η Lenovo θα τα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015 και προορίζονται για κατόχους ThinkPad laptop.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: