Η LeTV μετονομάζεται σε LeEco για παγκόσμια επέκταση

Η LeTV μετονομάζεται σε LeEco για παγκόσμια επέκταση

Μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου η LeTV ήταν άγνωστη στη Δύση, όμως κατάφερε να ακουστεί ανακοινώνοντας το πρώτο κινητό στον κόσμο με το chipset Snapdragon 820 στην έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας. Είναι μια κινέζικη κατασκευάστρια που παράγει διάφορα προϊόντα όπως η Samsung, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων και κινητών, η οποία τώρα θέλει να επεκταθεί σε διάφορες αγορές παγκοσμίως. Μέχρι τώρα πουλούσε προϊόντα μόνο στη Κίνα, όμως τώρα θα μπει στην αγορά της Ινδίας (από τις 20 Ιανουαρίου 2016) και πιο μετά στων ΗΠΑ.

Η πρώτη τηλεόραση της LeEco (η Super TV X65) είναι μια smart TV με οθόνη 65-ιντσών ανάλυσης 4K, Mstar 6A928 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4 GHz, Mali T760 μονάδα γραφικών, 3 GB μνήμη RAM και 16 GB χωρητικότητα. Θα κυκλοφορήσει με κόστος περίπου €695. Το κινητό με Snapdragon 820 θα κοστίζει περίπου €489, ονομάζεται Le Max Pro και διαθέτει αλουμινένιο σώμα, 5,5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2K, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB χωρητικότητα και 21-megapixels κάμερα – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερη στη σχετική είδηση.

Ο Ablikim Ablimit, ο Αντιπρόεδρος της στρατηγικής της εταιρίας, αναφέρει ότι ξεκίνησαν σαν LeTV αλλά LeEco είναι το μέλλον. Στόχος τους είναι να πουλάνε συσκευές παγκοσμίως και να κάνουν το οικοσύστημά τους διαθέσιμο παντού.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.