Η LG Παρουσιάζει Οθόνη Με Απειροελάχιστα Bezels

Η LG Παρουσιάζει Οθόνη Με Απειροελάχιστα Bezels

LG Display with 0.7mm bezels

Με το LG G3 η LG κατάφερε να δημιουργήσει το κινητό με τα λιγότερα περιθώρια και την υψηλότερη ανάλυση που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό. Φυσικά τα σχέδια της κορεάτικης εταιρείας για οθόνες με μικρά περιθώρια δεν σταματούν στο LG G3, και ήδη παρουσίασε μια νέα οθόνη.

Η LG κατασκεύασε μια οθόνη με διαγώνιο 5,3 ιντσών και ανάλυσης full HD (1080p) για κινητά, με τα μικρότερα περιθώρια στον κόσμο. Το πάχος των bezels στα πλάγια είναι μόλις 0,7 χιλιοστά, και αυτό καταρρίπτει το προηγούμενο ρεκόρ το οποίο ήταν 2,2 χιλιοστά (πάλι της LG).

Το πάχος των 0,7 χιλιοστών έγινε πραγματικότητα χάρη σε δύο νέες τεχνικές. Η μία ονομάζεται Neo Edge και χρησιμοποιεί ειδική κόλλα για να σφραγιστεί το κύκλωμα και τη μονάδα οπισθοφωτισμού. Η οθόνη τώρα είναι πιο ανθεκτική σε νερό, σκόνη και χτυπήματα στις γωνίες της, ενώ έχει επίσης λιγότερη απώλεια φωτός από τα άκρα.

Η δεύτερη διαδικασία ονομάζεται Advanced In Cell-Touch και ενσωματώνει το panel αφής στη μονάδα LCD έτσι ώστε η εταιρεία να γλιτώσει τη χρήση ενός επιπλέον φύλλου αφής, μειώνοντας με αυτό το τρόπο τόσο το πάχος όσο και το κόστος κατασκευής.

Τη νέα αυτή οθόνη της LG θα τη δούμε σε μαζική παραγωγή τον Νοέμβριο, με τις πρώτες εταιρείες που θα κάνουν χρήση του panel να είναι από τη Κίνα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.