Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G Watch: Κυκλοφορεί Τον Ιούνιο Σε Τιμή €200

Το LG G Watch είναι η πρώτη προσπάθεια της κορεάτικης εταιρίας να εισβάλει με την σειρά της στον χώρο των wearable συσκευών. Το ρολόι της LG το ακούμε καιρό τώρα όμως δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για αυτό μέχρι στιγμής. Η LG France όμως επιβεβαιώνει πλέον ότι το smartwatch αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην τιμή των 200 ευρώ.

Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν γνωρίζουμε, όμως έχει γίνει γνωστό πως το ρολόι θα είναι σε τετράγωνο σχήμα και θα χρησιμοποιεί το Android Wear. Επίσης θα είναι ανθεκτικό και θα παρέχει αδιάβροχη προστασία, ενώ ένα ακόμα χαρακτηριστικό που μας έγινε γνωστό είναι η δυνατότητα της συσκευής να έχει πάντα ενεργή την οθόνη της.

Φημολογείται ότι η οθόνη του θα είναι στις 1.65” και θα έχει αποθηκευτικό χώρο 4GB. Πιθανό η επίσημη παρουσίασή του να πραγματοποιηθεί μαζί με την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας LG G3.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: