Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G Watch R: Το Στρογγυλό Smartwatch Της Εταιρίας Θα Παρουσιαστεί Στην IFA 2014

lg g watch r

Μπορεί το στρογγυλό smartwatch Moto 360 να έχει κλέψει τις εντυπώσεις, σύντομα όμως θα αποκτήσει έναν σοβαρό ανταγωνιστή, το LG G Watch R. Η κορεάτικη εταιρία μετά την κυκλοφορία του LG G Watch με Android Wear ανακοινώνει μέσω ενός teaser βίντεο ότι ετοιμάζει ένα νέο έξυπνο ρολόι με στρογγυλό σχεδιασμό το οποίο σκοπεύει να μας το παρουσιάσει στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2014.

Η LG αναφέρει στο βίντεο ότι το ρολόι της θα έχει ένα «τέλειο κυκλικό σχήμα», αφήνοντας πιθανότατα αιχμές για το Moto 360, το οποίο παρόλο που είναι στρογγυλό, η οθόνη του δεν καλύπτει όλη την διάμετρο του κύκλου, αλλά αφήνει κάποιο κενό στο κάτω μέρος του. Επίσης, σύμφωνα με το βίντεο θα δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να αλλάξει το χρώμα αλλά και την εμφάνιση της ώρας, θα διαθέτει βηματόμετρο και πυξίδα. Όπως βλέπουμε υπάρχει ένα κουμπί στα πλάγια του ρολογιού, ενώ δεν αποκλείεται να έχει μεταλλική κατασκευή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: