Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG G Watch: Αναβάθμιση Λύνει Το Πρόβλημα Της Ροής Ρεύματος

LG G Watch pins

Το LG G Watch, το έξυπνο ρολόι της κορεάτικης εταιρίας, έχει ήδη κυκλοφορήσει στις αγορές -δεν το έχουμε δει ακόμη βέβαια στα ελληνικά καταστήματα- και ήρθε η ώρα για την πρώτη του σημαντική αναβάθμιση λογισμικού που θα φέρει την λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα της συσκευής.

Οι χρήστες του smartwatch εξέφραζαν παράπονα, καθώς από τα μεταλλικά pins στο κάτω μέρος της συσκευής που χρησιμεύουν στην φόρτιση της υπήρχε ροή ρεύματος ακόμα και αν το ρολόι δεν βρισκόταν στη βάση φόρτισης της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενοχλείται ο χρήστης όταν στο χέρι δημιουργούταν οποιαδήποτε υγρασία, όπως από τον ιδρώτα, και επιπλέον δημιουργούταν φθορά στο σημείο της φόρτισης.

Το πρόβλημα αυτό είναι μια παράληψη των τεχνικών της εταιρίας που επέτρεψαν τη ροή του ρεύματος μέσω των pins, ακόμα και αν η συσκευή δεν είναι σε κατάσταση φόρτισης. Η αναβάθμιση λοιπόν που προανήγγειλε η LG ότι θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες θα διακόπτει τελείως το ρεύμα όταν το G Watch δε φορτίζει και έτσι λύνεται οριστικά το πρόβλημα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: