Αναβαθμίζεται Το LG G2 Σε Android 4.4 KitKat, Τον Απρίλιο Η Αναβάθμιση Του LG G Pad 8.3

Αναβαθμίζεται Το LG G2 Σε Android 4.4 KitKat, Τον Απρίλιο Η Αναβάθμιση Του LG G Pad 8.3

Η LG Electronics Hellas με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε στους κατόχους του LG G2 ότι η αναμενόμενη αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες. Η αναβάθμιση θα διαρκέσει μέχρι τέλος Μαρτίου και αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των κατόχων του.

Συγκεκριμένα, με την αναβάθμιση θα βελτιωθεί πολύ η εξοικονόμηση ενέργειας της συσκευής και θα υποστηρίζεται ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσεως, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, το Android 4.4 φέρνει σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα του G2, καθώς η χρήση των εφαρμογών γίνεται γρηγορότερα κατά 17%, ενώ χάρη στη μηχανή πλοήγησης Chromium, η περιήγηση στο διαδίκτυο γίνεται επίσης ταχύτερη. Τέλος, με τη χρήση της νέας λειτουργίας Google Cloud Printer η εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth γίνεται εύκολα και γρήγορα. Ο κ. Δημήτρης Βάθης, Mobile Communications Sales Manager της LG Electronics Hellas δήλωσε:

«Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας. Εκτός από τα νέα λειτουργικά χαρακτηριστικά, η αναβάθμιση 4.4 KitKat OS για το LG G2 περιέχει μια σειρά από βελτιώσεις που ενισχύουν καθολικά την εμπειρία του χρήστη. Είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες καταναλωτές θα απολαύσουν τη διαφοροποιημένη αξία που προσφέρει η τελευταία μας αναβάθμιση».

Τώρα, όσον αφορά τους χρήστες τους χρήστες του LG G Pad 8.3, η κορεάτικη εταιρία φρόντισε να αφήσει και αυτούς ικανοποιημένους. Η LG με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η αναβάθμιση της συσκευής στο Android 4.4 KitKat θα αρχίσει στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2014, δηλαδή από τις αρχές Απριλίου και μετά.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.