Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ξεκινάει Η Αναβάθμιση Του LG G3 Στο Android 5.0 Lollipop

LG G3 Android 5 Lollipop

Η LG νίκησε τους πάντες και ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση του LG G3 στο Android 5.0 Lollipop θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το Android 5.0 Lollipop θα φέρει στο LG G3 γενικές βελτιώσεις στην απόδοση και στη μπαταρία, χάρη στο νέο Android Runtime (ART) compiler και στο Project Volta του νέου Android αντίστοιχα. Θα προστεθεί ακόμη η δυνατότητα δημιουργίας προφίλ άλλου χρήστη ή επισκέπτη, δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής αν είναι συνδεδεμένο κάποιο smartwatch και βελτιωμένες ειδοποιήσεις που εμφανίζονται και στην οθόνη κλειδώματος. Αυτές και άλλες αλλαγές στο UI εμφανίζονται στα παρακάτω screenshots που διέρρευσαν στο LGViet.

Η αναβάθμιση του G3 θα ξεκινήσει τη περίοδο 10 με 16 Νοεμβρίου από τη Πολωνία και αργότερα θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες χώρες. Η LG αργότερα θα αποκαλύψει και το χρονοδιάγραμμα για τις υπόλοιπες συσκευές της. Στις 12 του μηνός φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει και το update για τα Nexus το οποίο καθυστέρησε λόγω προβλημάτων με τη μπαταρία.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: