Ανακοινώθηκε Επίσημα Η Εκπληκτική Οθόνη Του LG G4

Ανακοινώθηκε Επίσημα Η Εκπληκτική Οθόνη Του LG G4

Η LG σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου σε Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη και άλλες χώρες, θα μας παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα, LG G4. Η κορεάτικη εταιρία φιλοδοξεί να κλέψει τις εντυπώσεις, ειδικά μετά την χλιαρή αντιμετώπιση που είχαν οι ναυαρχίδες των αντίπαλων εταιριών της, Samsung Galaxy S6 και HTC One M9. Πολλά πράγματα για την νέα συσκευή δεν γνωρίζουμε, ωστόσο η LG για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον ανακοίνωσε επίσημα το νέο 5.5 ιντσών Quad HD IPS LCD panel.

Το νέο panel έρχεται με μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, καλύτερη απόδοση και in-cell τεχνολογία αφής. Η νέα οθόνη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ναυαρχίδα, με την LG να αναφέρει σχετικά:

Η εταιρεία μόλις ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ενός LCD panel 5,5 ιντσών QHD με τεχνολογία IPS για φορητές συσκευές που θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ναυαρχίδα στην κατηγορία των smartphones που θα ανακοινωθεί στα τέλη του μήνα.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν το LG G4 θα έχει ανάλυση 2560×1440 pixels με πυκνότητα 538ppi. Η νέα οθόνη προσφέρει όπως αναφέραμε μεγαλύτερη ευαισθησία στην αφή, 50% υψηλότερη αντίθεση και 30% υψηλότερη φωτεινότητα κάτι που την καθιστά καλύτερη για θέαση σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος και 20% πιο πλούσια χρώματα από τα τωρινά LCD panels. Αυτό πραγματοποιείται χάρις του συνδυασμού του μπλε LED chip με κόκκινα και πράσινα φωσφορίζοντα στοιχεία αντί για κίτρινα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.