Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν το LG G5 μέσα σε θήκη

Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν το LG G5 μέσα σε θήκη

Το LG G5 θα ανακοινωθεί επίσημα σε προγραμματισμένη εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά από τώρα παίρνουμε μια ιδέα για πως θα μοιάζει χάρη στη διαρροή των πρώτων εικόνων του. Δυστυχώς όμως βρίσκεται μέσα σε μια θήκη και δεν μπορούμε να δούμε πολλά.

Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε το αλουμινένιο του σώμα, τη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος (στα 16MP και 8MP), τον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τις κάμερες, τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης που έχουν μετακινηθεί στα πλάγια, την υποδοχή για κάρτες SIM και microSD στα δεξιά, το ηχείο που μετακινήθηκε στο κάτω μέρος και τη θύρα USB Type-C δίπλα στο ηχείο.

Είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για το LG G5 επειδή το σχέδιό του είναι ίδιο με ένα διάγραμμα που είχε διαρρεύσει νωρίτερα από άλλη πηγή. Να θυμίσουμε ότι διαθέτει 5,3- ή 5,6-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (525 ppi) με επικάλυψη Gorilla Glass 4, Qualcomm Snapdragon 820 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB μνήμη RAM, 64 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, αισθητήρα αναγνώρισης ίριδας, 8-megapixels selfie κάμερα και έναν νέο RGB αισθητήρα για τη κύρια κάμερα που θα βοηθήσει στην αυτόματη εστίαση και σε άλλες λειτουργίες αναγνώρισης σκηνής.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.