Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η LG Ετοιμάζει Το Δικό Της Chipset Για Να Ανταγωνιστεί Το Snapdragon 810

Η LG φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε η Samsung και θα ανεξαρτητοποιηθεί στο κομμάτι του επεξεργαστή. Η Samsung λέγεται ότι προτίμησε ένα Exynos chipset για την παγκόσμια έκδοση του Galaxy S6 ρίχνοντας άκυρο στην Qualcomm και τα Snapdragon chipset της, και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Κορέα, η LG θα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το chipset της LG θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARMv8 και θα χρησιμοποιεί τέσσερις πυρήνες Cortex-A7w και άλλους τόσους Cortex-A53. Οι πυρήνες θα βασίζονται στη τεχνολογία big.LITTLE, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα λειτουργούν ταυτόχρονα οι οκτώ πυρήνες αλλά τέσσερις κάθε φορά ανάλογα τον φόρτο εργασίας – αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας. H Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited θα είναι αυτή που θα αναλάβει τη κατασκευή του.

Αυτά είναι όσα διέρρευσαν για το επερχόμενο System-on-Chip chip. Όσον αφορά το κομμάτι της κάρτας γραφικών δεν έχουμε πληροφορίες αλλά αναμένουμε κάποιο Mali chip. Το chipset θα ολοκληρωθεί μέσα στο τέλος του 2015 και από το 2016 θα ενσωματώνεται στις φορητές συσκευές των Κορεατών. Είναι τόσο δυνατό chip μόνο σε ναυαρχίδες θα μπορούσε να ενσωματωθεί, οπότε το LG G5 θα το χρησιμοποιεί;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: