Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

LG Optimus G Nexus: Η Πρώτες Αναφορές Για Το Επόμενο Κινητό Της Google

Από πολλές πηγές είναι σίγουρο ότι το επόμενο Nexus θα είναι από την LG, και μάλιστα η συσκευή δοκιμάζεται ήδη απο τους τεχνικούς της.

Ο σχεδιασμός της συσκευής μοιάζει με το τωρινό Galaxy Nexus, και δεν έχει αιχμηρές γωνίες όπως τα LG Optimus, στα οποία είναι και βασισμένο. Η οθόνη του κινητού μοιάζει με την οθόνη του Galaxy Nexus αλλά με πολύ καλύτερη φωτεινότητα και στην εξωτερική άκρη αυτής υπάρχει μία μεταλλική επίστρωση όπως στο iPhone 3G. Επίσης, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει το όνομα ‘Nexus’ όπως και στο Nexus 7, με το ‘Χ’ να έχει 4 χρώματα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το λογότυπο της LG.

Στο λογισμικό, τρέχει την έκδοση Android 4.2 όπου το άνοιγμα, κλείσιμο, καθώς και η μετάβαση από μία εφαρμογη στην άλλη γίνεται πολύ ομαλά και γρήγορα και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από το 4.1. Επίσης υπάρχει το χάος από τις εφαρμογές επικοινωνίας, όπως τα Messenger, GTalk, Voice και SMS.

Η κάμερα του Optimus LG Optimus G Nexus είναι μεταξύ τα 8 και 13 megapixel για καλύτερη λήψη φωτογραφιών.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: