Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

LG Pocket Photo Printer: Ο Μικρότερος Εκτυπωτής Που Δεν Χρειάζεται Μελάνι

Η φορητότητα στην σημερινή εποχή για τους λάτρεις της τεχνολογίας είναι το παν. Με αυτό το σκεπτικό η LG δημιούργησε το LG Pocket Photo Printer τεχνολογίας Zink (δεν απαιτεί μελάνι) με διαστάσεις 121 x 72 x 24 χιλιοστά και βάρος 212 γραμμάρια που θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο χρήσιμα gadget που θα κουβαλάς μαζί σου. Με άλλα λόγια, είναι ο μικρότερος φορητός εκτυπωτής.

Η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά με Android κινητό μέσω Bluetooth, NFC ή USB και με την κατάλληλη εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να προσθέσει εφέ, QR codes ή απλά να γράψει κάτι. Η τιμή του δεν είναι τσουχτερή, αφού κοστίζει 130€ μαζί με 10 φύλλα 2×3 ιντσών, τα οποία ξεχωριστά κοστίζουν 3.5€.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: