Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H LG Δημιούργησε Μια Πλήρως Αναδιπλούμενη Οθόνη 18 Ιντσών

lg flexible display

Η LG και η Samsung είναι οι δυο εταιρίες που έχουν πάρει στα σοβαρά το θέμα των κυρτών οθονών, κατασκευάζοντας τα ανάλογα smartphones, LG G Flex και Samsung Galaxy Round, με την LG όμως να κάνει ρεαλιστικότερη την ύπαρξη των αναδιπλούμενων οθονών στο άμεσο μέλλον. Η κορεάτικη εταιρία δημιούργησε μια OLED οθόνη μεγέθους 18 ιντσών που είναι τόσο εύκαμπτη, ώστε να μπορείς να την τυλίξεις σε μορφή κυλίνδρου πλάτους μόλις τριών εκατοστών.

Η εύκαμπτη ιδιότητά της αλλά και το λεπτό πάχος της, οφείλεται στην ταινία πολυαδμίου που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης, αντί για πλαστικό. H οθόνη έχει ανάλυση 1.200 x 810 pixels και βρίσκεται ακόμα σε πρωτότυπη μορφή. Η LG υπόσχεται ότι θα δημιουργήσει όμοιες οθόνες μεγέθους 60 ιντσών.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματάνε εδώ, καθώς ο κορεάτικος κολοσσός παρουσίασε επίσης μια διάφανη OLED οθόνη που επιδεικνύει τριπλάσια διαπερατότητα σε σχέση με τις σημερινές διαφανείς οθόνες LCD. Αυτό, σύμφωνα με την LG, έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η εταιρία έχει ως στόχο να κυκλοφορήσει τηλεοράσεις με υψηλής ευκαμπτότητας οθόνες μέσα στο 2017.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: