Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυρτές Τηλεοράσεις 105 Ιντσών Από LG Και Samsung

Η LG 105UB9...

Η LG 105UB9…

Οι LG και Samsung μεταφέρουν το πόλεμό τους για τις κυρτές οθόνες και στις τηλεοράσεις, ανακοινώνοντας δύο κυρτές τηλεοράσεις 105 ιντσών! Και οι δύο τους έχουν 4Κ ανάλυση και αναλογίες 21:9.

Η LG 105UB9 που ανακοινώθηκε και πρώτη έχει LCD πάνελ με 11 εκατομμύρια pixels και ανάλυση 5120 x 2160 pixels. Μπορεί να αναπαράγει 3D περιεχόμενο με ρυθμό ανανέωσης 240MHz και χρησιμοποιεί ένα νέο τύπο TFT ώστε να παραμένουν τα χρώματα ζωντανά, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και οπισθοφωτισμός. Η LG θα την παρουσιάσει στην έκθεση CES 2014 μαζί με μία νέα τηλεόραση που τρέχει webOS και διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz και 1.5GB RAM για πολυδιεργασία.

...και η πρόταση της Samsung.

…και η πρόταση της Samsung.

Από την μεριά της, η Samsung ανακοίνωσε την “πιο κυρτή τηλεόραση στον κόσμο”. Και αυτή έρχεται με 11 εκατομμύρια pixels και ανάλυση 5120 x 2160 pixels. Σε αντίθεση με την πρόταση της LG και το βελτιωμένο TFT, η Samsung διαθέτει το Quadmatic Picture Engine για να βελτιώσει τη ποιότητα της εικόνας και την αίσθηση του βάθους της.

Και για τις δύο τηλεοράσεις δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν και τη τιμή τους, όμως σίγουρα θα είναι υπερβολικά υψηλές. Άλλωστε ποιος χρειάζεται μια 4K τηλεόραση 105 ιντσών χωρίς το κατάλληλο περιεχόμενο για προβολή;

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: