Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

LG: Αυτά Τα Κινητά Θα Αναβαθμιστούν Στο Android 5 Lollipop

LG G3 colors

Η Google το καλοκαίρι ανακοίνωσε το Android L, του οποίου η τελική ονομασία είναι Android Lollipop, με την HTC να είναι από τις πρώτες εταιρείες που υποσχέθηκαν γρήγορη ενημέρωση στη νέα έκδοση για όσους έχουν τα HTC One. Τώρα ήρθε η σειρά της LG να δημοσιεύσει ποια κινητά της θα αναβαθμιστούν.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της LG για την αγορά της Ολλανδίας και Βελγίου, το LG G3 θα λάβει το Android 5 Lollipop μέχρι τα τέλη του έτους. Το πότε ακριβώς δεν ορίστηκε, άρα θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία. Το LG G3 δεν θα είναι το μόνο που θα αναβαθμιστεί, με τα G2, G2 Pro, G3 Stylus, G3 S και το μεσαίας κατηγορίας L90 να αναβαθμίζονται και αυτά.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το πως θα προσαρμόσει το UI της η LG στο Lollipop και στη γλώσσα σχεδιασμού Material Deisgn της Google. Προς το παρών το Galaxy S5 της Samsung είναι το μόνο που έχει αποκαλυφθεί με Android 5 σε βίντεο που διέρρευσε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: