Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το LG Tab Book Συνδυάζει Android Με i5 Επεξεργαστή Σε Μια Απαγορευτική Τιμή

LG Tab Book

Υβριδικά PC με Windows 8 έχουμε δει γιατί είναι απολύτως λογικό, αλλά η LG ανακοίνωσε το υβριδικό LG Tab Book με Android. Ο υπολογιστής είναι μια παραλλαγή του Tab Book με Windows και διαθέτει Intel επεξεργαστή και συρόμενο πληκτρολόγιο το οποίο ‘κρύβεται’ κάτω από την οθόνη.

Το LG Tab Book 11TA740-GA50K διαθέτει μια 11.6 ιντσών full HD οθόνη, Intel Core i5 4200U επεξεργαστή στα 2.6GHz με Intel HD Graphics 4400 γραφικά και 4GB RAM. Σε άλλα χαρακτηριστικά βρίσκουμε 128GB SSD, δύο USB 3.0 θύρες, HDMI έξοδο, βάρος 1,05 κιλά και συνολικό μέγεθος 286 x 192 x 16,7 χιλιοστά.

Το PC τρέχει με το stock Android 4.2.2 αλλά υπάρχουν ήδη σχέδια για αναβάθμιση στο Android L με επίσημη υποστήριξη για 64-bit επεξεργαστές. Η τιμή του είναι απαγορευτική, καθώς στα $1800 που κοστολογείται υπάρχουν δυνατότερες προτάσεις με Windows ή OS X. Δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην πατρίδα του (τη Κορέα) ή αν η LG σκοπεύει να το λανσάρει σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: