Το LG Watch Urbane 2nd Edition Είναι Το Πρώτο Android Ρολόι Με 4G

Το LG Watch Urbane 2nd Edition Είναι Το Πρώτο Android Ρολόι Με 4G

Η LG μαζί με το premium phablet LG V10 με 2 οθόνες και 3 κάμερες ανακοίνωσε και το smartwatch LG Watch Urbane 2nd Edition. Το νέο LG Watch Urbane είναι το πρώτο smartwatch με Android Wear λειτουργικό που διαθέτει υποστήριξη δικτύων 4G LTE, και ένα από τα λίγα με ηχείο.

Το LG Watch Urbane 2nd Edition ενσωματώνει μια κυκλική 1,38-ιντσών P-OLED οθόνη με ανάλυση 480 x 480 pixels, δηλαδή 348 ppi, Qualcomm Snapdragon 400 SoC, 768MB μνήμη RAM, 4GB χωρητικότητα, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, βαρόμετρο, αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, και GPS.

Το ρολόι είναι πιστοποιημένο με το πρωτόκολλο IP67 για αντοχή στο νερό έως 1 μέτρο για 30 λεπτά, έχει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 44.5 χιλιοστά και πάχος 14.2 χιλιοστά, και μια εξαγωνική μπαταρία (LG Chem) χωρητικότητας 570mAh. Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι τα λουράκια δεν αλλάζονται επειδή διαθέτουν εξαρτήματα μέσα τους.

Το LG Watch Urbane 2nd Edition θα κυκλοφορήσει αρχικά στις Η.Π.Α. και Νότιο Κορέα με άγνωστο το κόστος για την αγορά του.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.