Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lifestage: Το νέο app του Facebook αποκλειστικά για εφήβους

Η Facebook κυκλοφόρησε μία ακόμη εφαρμογή για smartphones, το Lifestage το οποίο προορίζεται για άτομα ηλικίας 12 με 21 χρονών. Ουσιαστικά είναι μία ακόμη προσπάθεια της εταιρίας να χτυπήσει το Snapchat που προτιμάται από τα άτομα αυτής της ηλικίας.

Στο Lifestage, τα παιδιά μπορούν να δημοσιεύουν ό,τι τους συμβαίνει μέσα στην ημέρα, όπως για παράδειγμα τι τους αρέσει, τι δεν τους αρέσει, μια περίεργη φάτσα ή μια selfie με τους φίλους τους. Όλες οι εικόνες και τα βίντεο είναι δημόσια και, θεωρητικά, μπορούν να τα δουν όλοι οι συμμαθητές τους (η Facebook δηλώνει ότι δεν μπορεί να το ελέγξει αυτό).

Το Lifestage σχεδιάστηκε από τον 19χρονο product manager του Facebook Michael Sayman. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store άμα έχετε iPhone (δεν έχει κυκλοφορήσει στο Android) όμως αν είστε 22 ετών και άνω, δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να δείτε το προφίλ κάποιου άλλου χρήστη. Πάντως οι πρώτες κριτικές της εφαρμογής δεν είναι καλές, με τον κόσμο να το βαθμολογεί με 2/5 επειδή μοιράζονται πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες (τηλεφωνικός αριθμός, ημερομηνία γέννησης, άλλα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης και σχολείο) με αγνώστους και για μερικούς είναι πολύπλοκο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: