Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Logitech Bluetooth Illuminated K810: Ένα Νέο Και Όμορφο Πληκτρολόγιο

Η Logitech ανακοίνωσε το νέο της πληκτρολόγιο, Logitech Bluetooth Illuminated K810, με οπίσθιο φωτισμό και συμβατότητα με iOS, Android, ενώ έχει σχεδιαστεί για Windows 8.

Το K810 είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με σύνδεση στις συσκευές μέσω Bluetooth. Το σασί του είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο και έχει κατασκευαστεί από πραγματικό μέταλλο, όχι πλαστικό που μοιάζει με μέταλλο. Επίσης, για πρώτη φορά η Logitech ενσωμάτωσε έναν αισθητήρα που αντιλαμβάνεται πότε είναι κοντά τα χέρια μας και απενεργοποιεί τον οπίσθιο φωτισμό των πλήκτρων.

Το πληκτρολόγιο έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία με αυτονομία 10 ημερών με μέση χρήση. Ευτυχώς είναι επαναφορτιζόμενη μέσω USB και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ενώ φορτίζει.

Το Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 έχει ήδη κυκλοφορήσει με τιμή $99,99 στις ΗΠΑ, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται αυτό το μήνα με €99,99.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: