Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Mac OS X 10.9.1

Apple iMac 2013 - OS X 10.9.1

Η Apple σήμερα, τη Τρίτη 17/12/2013, κυκλοφόρησε το OS X 10.9.1 για τα Mac της, μια ενημέρωση λογισμικού που ήρθε να λύσει διάφορα προβλήματα και να αυξήσει την σταθερότητα στους υπολογιστές.

Η παρούσα ενημέρωση στο OS X 10.9.1 περιλαμβάνει βελτιωμένη υποστήριξη του Gmail στο OS X Mail για όσους έχουν προσαρμοσμένες ρυθμίσεις Gmail, βελτιωμένες Έξυπνες θυρίδες και αναζήτηση στο Mail, επιδιορθώσεις στο Mail για τη σωστή λειτουργία των ομάδων επαφών, διόρθωση σε ένα πρόβλημα του VoiceOver το οποίο απέτρεπε το πρόγραμμα από το να διαβάζει τα emoji σε κείμενο και τέλος προστέθηκε τακτική ενημέρωση των Κοινόχρηστων στη πλαϊνή γραμμή του Safari.

Την ενημέρωση μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν οι χρήστες Mac με OS X 10.9 από το Mac App Store. Το μέγεθός της είναι περίπου 250MB και απαιτείται επανεκκίνηση για την εγκατάσταση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: