Η Meizu Αποκάλυψε Το Νέο Της Λογότυπο Και Τη Σειρά PRO

Η Meizu Αποκάλυψε Το Νέο Της Λογότυπο Και Τη Σειρά PRO

Η Meizu φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια περίοδο που αναθεωρεί τη ταυτότητα της έτσι ώστε να φαίνεται πιο απλοϊκή και ελκυστική στις αγορές μας. Εξαιτίας αυτού του ‘re-branding’ η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε το νέο της λογότυπο και μια νέα απλούστερη σειρά προϊόντων.

Το νέο λογότυπο της Meizu επιτέλους εγκαταλείπει τους κινέζικους χαρακτήρες και τα χοντροκομμένα γράμματα και εισάγει μια νέα γραμματοσειρά που είναι λεπτότερη και πιο στιλάτη. Τα γράμματα παρέμειναν κεφαλαία και πλέον είναι ‘βαμμένα’ με γαλάζιο χρώμα αντί για μπλε.

Επιπλέον, η Meizu ανακοίνωσε τη νέα σειρά με ναυαρχίδες κινητά, PRO. Αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει τη σειρά MX με τις ναυαρχίδες της (το MX5 είναι προς το παρόν το κορυφαίο της) και τη M με μεσαίας κατηγορίας προτάσεις (όπως το 5-ιντσο m2 και το phablet m2 Note). Τα PRO λογικά θα είναι ακόμα πιο ακριβά από τα MX και έτσι αυτά θα είναι οι πραγματικές ναυαρχίδες της εταιρίας.

Το πρώτο κινητό της σειράς διέρρευσε και ονομάζεται Meizu PRO 5. Διαθέτει μεταλλικό unibody σώμα και ενσωματώνει 5,5-ιντσών full HD οθόνη, 3GB/4GB μνήμη RAM, 32GB χωρητικότητα, 21-megapixels κάμερα και 3000mAh μπαταρία. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και θα βγει σε δύο εκδόσεις: η μία με το chip Samsung Exynos 7420 των Galaxy S6 και η άλλη με το MediaTek MT6797 με δεκαπύρηνο επεξεργαστή.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.