Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

METER, Το Χρήσιμο Live Wallpaper Της Google Για Android

Τα live wallpapers του Android συνήθως είναι άχρηστα γιατί καταναλώνουν πάρα πολλή ενέργεια και έτσι οι χρήστες δεν τα χρησιμοποιούν. Η Google όμως κυκλοφόρησε ένα live wallpaper που καταναλώνει λίγη ενέργεια και συνάμα εμφανίζει χρήσιμες πληροφορίες στον χρήστη.

Το wallpaper ονομάζεται METER και αναπτύχθηκε σαν πείραμα από την ομάδα Google Creative Labs. Ο σχεδιασμός και η ιδέα είναι του Mikkel Koser (http://www.mikkelkoser.com) και ο κώδικας είναι γραμμένος από τους Jonas Jongejan (http://halfdanj.dk) και Kyle Philips (http://haptic-data.com).

Το METER εμφανίζει μέσα σε γεωμετρικά σχήματα τη στάθμη της μπαταρίας, το Wi-Fi δίκτυο στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο χρήστης και την ισχύ του σήματος, και τον αριθμό των ειδοποιήσεων. Τα σχήματα κάθε φορά που κουνάει ο χρήστης το κινητό κουνιούνται και αυτά.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store και αν είστε προγραμματιστής μπορείτε να κατεβάσετε τον κώδικα από το GitHub (είναι open source).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: