Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Εξαγόρασε Το Wunderlist

Η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της γερμανικής εταιρείας 6 Wunderkinder, δημιουργού του to-do app Wunderlist. Το Wunderlist είναι μια γνωστή εφαρμογή για πολλές πλατφόρμες που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί λίστες με πράγματα που πρέπει να κάνει. Οι όροι της συμφωνίας και το ποσό της εξαγοράς δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο γνωρίζουμε ότι ο ιδρυτής τώρα δουλεύει στην Microsoft και φήμες λένε ότι οι Αμερικάνοι δαπάνησαν περίπου $100 με $200 εκατομμύρια για τη κίνηση αυτή.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τί θα απογίνει η εφαρμογή. Η Microsoft θα μπορούσε είτε να την μετονομάσει σε κάτι άλλο ή να την αποσύρει και να την ενσωματώσει σε δικά της προγράμματα ή απλά να την αφήσει ως έχει. Πληροφοριακά, στο παρελθόν η Microsoft είχε εξαγοράσει την εφαρμογή Acompli και τη μετέτρεψε σε επίσημη εφαρμογή του Outlook για Android και iOS και είχε εξαγοράσει και την εφαρμογή ημερολογίου Sunrise που την έχει αφήσει με το ίδιο όνομα και τις ίδιες λειτουργίες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: