Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Εξαγόρασε Την Εταιρία Του Android App Echo Notification Lockscreen

Η Microsoft προχώρησε στην εξαγορά της εταιρίας Double Labs η οποία είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή Echo Notification Lockscreen. Η Microsoft έτσι συνεχίζει να δείχνει την αγάπη της για το Android και ενισχύει τη παρουσία της σε αυτό.

Στο παρελθόν η Microsoft είχε εξαγοράσει και άλλες εταιρίες για να αποκτήσει τις διάσημες εφαρμογές τους, όπως το Sunrise Calendar και το Accompli το οποίο τώρα είναι διαθέσιμο σαν Microsoft Outlook. Το περίεργο αυτή τη φορά είναι ότι η Microsoft έχει φτιάξει και έχει κυκλοφορήσει στο Play Store το Next Lock Screen, μια παρόμοια εφαρμογή. Πιθανόν κάποια από τις δύο θα ενσωματωθεί στην άλλη.

Η εφαρμογή Echo Notification Lockscreen, όπως και η Next Lock Screen, αντικαθιστά την οθόνη κλειδώματος του κινητού με μία άλλη που εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στο κέντρο της οθόνης. Είναι δωρεάν αλλά δυστυχώς εμφανίζει διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος. Άμα θέλετε να τη δοκιμάσετε μπορείτε να τη κατεβάσετε από το Play Store – υποστηρίζει το Android 5.1, κινητά και tablets με οθόνη έως 10″.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: