Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Microsoft εξαγόρασε το site Beam για streaming παιχνιδιών

Η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά του Beam, μιας διαδραστική υπηρεσία με live-streaming παιχνιδιών, για να ενισχύσει το Xbox. Η υπηρεσία επιτρέπει στους παίχτες όχι μόνο να δουν τα παιχνίδια, αλλά και να τα παίξουν.

Η εταιρία του Beam βρίσκεται στο Redmond, όπως και τα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Στο Beam, όσο περισσότερο παίζεις, τόσους περισσότερους πόντους Beam XP μαζεύεις για να μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε παιχνίδια, για αναβάθμιση του χαρακτήρα σου και άλλα. Η εταιρία παρέχει το δικό της λογισμικό ανάπτυξης παιχνιδιών (SDK), το οποίο είναι διαθέσιμο στους προγραμματιστές που θέλουν να ενσωματώσουν το Beam στα sites τους, ή στις εφαρμογές τους.

Το Ars Tecnica αναφέρει ότι η Microsoft επιδιώκει να εντάξει στοιχεία του Beam σε μελλοντικές υπηρεσίες και εφαρμογές της, όπως στο Minecraft που έχει επίσης εξαγοράσει. Οι δημιουργοί του αναφέρουν ότι θα ενταχθεί στην ομάδα του Xbox της Micrοsoft.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: