Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Εξαγόρασε Την Havok

Η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της Havok, μια από τις κορυφαίες εταιρίες στα 3D physics, από την Intel. Η εξαγορά αυτή θα βοηθήσει τη Microsoft να αναπτύξει καλύτερα παιχνίδια και να βελτιώσει τα προγράμματά της, όπως τα DirectX και Visual Studio.

Η εξαγορά της Havok είναι πολύ σημαντική για τον αμερικάνικο κολοσσό, αφού τα γραφικά εφέ Havok FX χρησιμοποιούνται στο PlayStation 4 και στο Xbox One. Η εταιρία έχει πείρα 15 ετών και έχει ενσωματώσει τη τεχνολογία της σε 600 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Halo, The Elder Scrolls, Assassin’s Creed, Call of Duty, Uncharted, Dead Rising και Skylanders. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με αρκετές γνωστές εταιρίες (όπως τις Activision, EA, Ubisoft, Nintendo, Sony και Microsoft).

Η Havok Software δεν ασχολείται μονάχα με βίντεο-παιχνίδια. Τα εφέ της έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ταινίες, σαν τις X-Men First Class, World War Z, Harry Potter, James Bond και The Matrix.

Οι δύο εταιρίες δεν αποκάλυψαν τους όρους της συμφωνίας. Η Microsoft είπε μονάχα ότι με την εξαγορά θα προσφέρει στους προγραμματιστές τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία όλο και πιο εντυπωσιακών παιχνιδιών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: