Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Έκανε Το Windows Phone 8.1 Επίσημο

Nokia Lumia 920

Είναι επίσημο: μετά από δεκάδες διαρροές η Microsoft ανακοινώνει το Windows Phone 8.1, η αναβάθμιση που φέρνει δεκάδες χαρακτηριστικά και ελευθερία στη πλατφόρμα των κινητών της. Η ανακοίνωση του Windows Phone 8.1 ήρθε αμέσως μετά από αυτήν για το Windows 8.1 Update.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Windows 8.1 Update: Η Νέα Έκδοση Των Windows Ανακοινώθηκε

Ωστόσο, δυστυχώς η εταιρία ακολουθεί τη τακτική να παρουσιάσει όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας στην εκδήλωση Build 2014 τον Απρίλιο. Αυτό που μπόρεσε να μας αποκαλύψει σήμερα είναι ότι το Windows Phone 8.1 θα υποστηρίζει περισσότερα πράγματα: υποστηρίζει τα νέα Qualcomm chipsets, όπως τα Snapdragon 200, 400 και 400 LTE, υποστηρίζει τα δίκτυα TD-LTE, TD-SCDMA και SGLTE, υποστηρίζει κινητά με δύο υποδοχές για SIM (θα εμφανίζονται ξεχωριστά Live Tiles για τις εφαρμογές μηνυμάτων και κλήσεων κάθε SIM), τα κινητά μπορούν να έχουν εικονικά πλήκτρα πλοήγησης επάνω στην οθόνη σε αντίθεση με τα φυσικά και τα κινητά δεν χρειάζεται να έχουν φυσικό κουμπί κάμερας. Η εταιρία επίσης βεβαίωσε πως το 8.1 υποστηρίζει όλα τα κινητά με Windows Phone 8 (backwards-compatible), αρά δεν θα δούμε μοντέλα να μην αναβαθμίζονται.

Σε άλλα νέα για τη πλατφόρμα, ο Joe Belfiore ανακοίνωσε πως η εφαρμογή του Facebook Messenger επιτέλους έρχεται στη πλατφόρμα. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για λήψη μέσω του Store. Νέοι κατασκευαστές επίσης συνεργάστηκαν με τη Microsoft και έτσι θα δούμε Windows Phone κινητά και από τις Karbonn, Solo, LG, Foxconn, Gionee, JSR, Lenovo, Longcheer και Xolo, πέρα από τις HTC, Samsung, Nokia, Huawei και ZTE που ήταν μέχρι σήμερα. Οι κατασκευαστές μπορούν τώρα να πάρουν ένα Android smartphone, να του βάλουν Windows Phone και να το λανσάρουν.

Οι επαγγελματίες θα ευνοηθούν και αυτοί με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • S/MIME υπογεγραμμένα και κρυπτογραφημένα email
  • Πρόσβαση σε εταιρικούς πόρους πίσω από το τείχος προστασίας με την εφαρμογή γνωρίζει το VPN
  • Επιχειρηματικό Wi-Fi με υποστήριξη για EAP-TLS
  • Βελτιωμένες MDM πολιτικές για περισσότερο έλεγχο από τις εταιρίες
  • Διαχείριση και ενημέρωση των πιστοποιητικών

Τα υπόλοιπα και πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Windows Phone 8.1 (βλ. Cortana, Action Center) θα παρουσιαστούν τον Απρίλιο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: