Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Microsoft + Apple =


Μια τέτοια μέρα μέρα δεν θα πρέπει να λέμε σοβαρές ειδήσεις γιατί κάνεις δεν θα τις πιστέψει αλλά δεν γίνεται να μην την αναφέρουμε.
Μια σοκαριστική ανακοίνωση έκανε σήμερα η Apple. Σύμφωνα με αυτήν, η εταιρία συνεργάστηκε με την αντίπαλη της εταιρία, την Microsoft και δημιούργησαν μαζί ένα νέο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το iAndro7! Το iAndro7, το ανάπτυσσαν οι δύο αυτές εταιρίες για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα το iOS να μείνει πίσω.

Λίγα λόγια για το iAndro7
Το iAndro7, είναι ένα λογισμικό με τα προτερήματα του iOS και του Android, χωρίς όμως τα μειονεκτήματα των λογισμικών αυτών. Επιπλέον έχει υποστήριξη για το Silverlight, εξού και το όνομα του. Το “i” της Apple, το Android και το “7” των Windows Phone.

Η απάντηση της Google

Eίμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση αυτή των δύο φιλικών εταιρειών και θα συμβάλουμε στο μέγιστο για να τους βοηθήσουμε να τη φέρουν εις πέρας.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία για το πως είναι το λογισμικό αλλά περιμένουμε πως και πως να έρθει στα χέρια μας το iPhone 5 και να κάνουμε την αποκλειστική παρουσίαση του, καθώς θα φοράει το iAndro7 1.0. Ο Steve Jobs μας έχει ενημερώσει ότι σε πολύ λίγες μέρες θα είναι εδώ.

Πηγή: α) Apple, β) Microsoft

Μοιράσου το με τους φίλους σου: