Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Arrow Launcher: Διαθέσιμος Ο Launcher Για Android

Η Microsoft συνεχίζει την επένδυση χρόνου και χρημάτων στο Android, και αφού τέλειωσε με το λανσάρισμα των βασικών υπηρεσιών της στο διάσημο λειτουργικό συνεχίζει με επιπρόσθετες εφαρμογές. Το τελευταίο δημιούργημα της Microsoft για το Android ονομάζεται Microsoft Arrow Launcher και όπως καταλαβαίνετε είναι ένας launcher, δηλαδή η αρχική οθόνη του κινητού.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο Microsoft Arrow Launcher δεν θυμίζει καθόλου το γραφικό περιβάλλον των Windows Phone. Αντιθέτως, μοιάζει λίγο με τον Google Now Launcher της Google και επικεντρώνεται στις εφαρμογές. Αντί για widgets στην αρχική οθόνη, υπάρχουν οθόνες με επαφές, πρόσφατες εφαρμογές και σημειώσεις.

Στη κορυφή της αρχικής οθόνης εμφανίζονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πιο πρόσφατα, στη μέση οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και στο κάτω μέρος οι εφαρμογές που επιλέγει ο χρήστης για άμεση πρόσβαση. Σέρνοντας προς τα δεξιά πηγαίνουμε στην οθόνη με τις επαφές του χρήστη και σέρνοντας προς τα αριστερά βλέπουμε τις σημειώσεις και τις υπενθυμίσεις μας.

Πατώντας το κουμπί εφαρμογών στον Arrow Launcher (Drawer) εμφανίζονται οι εφαρμογές κατηγοριοποιημένες αλφαβητικά όπως στον Google Now Launcher για Android M και ένα πλαίσιο για αναζήτηση, και σέρνοντας προς τα πάνω εμφανίζονται περισσότερες εφαρμογές, φάκελοι και οι πιο πρόσφατες επαφές. Να σημειώσουμε ότι η Microsoft έχει αντικαταστήσει τα εικονίδια προ-εγκατεστημένων εφαρμογών με δικά της.

Για να κατεβάσετε τη beta έκδοση του νέου launcher πρέπει να έχετε προφίλ στο Google+ για να συμμετέχετε στην επίσημη κοινότητα του που λαμβάνει άμεσα τα updates. Μόλις σας δεχτούν στη κοινότητα θα μπορείτε να κατεβάσετε το APK. Εναλλακτικά θα πρέπει να βρείτε από άλλη, ανεπίσημη, πηγή το εκτελέσιμο APK αρχείο για εγκατάσταση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: