Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Κυκλοφόρησε Τον Arrow Launcher Για Android

Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα μέσω του καταστήματος Google Play Store την εφαρμογή Arrow Launcher για Android. Όπως λέει και το όνομά της, ο Arrow Launcher είναι ένας launcher για κινητά με Android, δηλαδή μια αρχική οθόνη με υποστήριξη widgets και «συρτάρι εφαρμογών.» Είναι ένα ακόμα project της ομάδας Garage της εταιρίας, όπως η νέα εφαρμογή σημειώσεων Parchi για Android.

Ο Arrow Launcher είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους launchers. Αντί για αρχικές οθόνες και ξεχωριστό «συρτάρι εφαρμογών» υπάρχουν τέσσερις βασικές οθόνες όπου εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές κατηγοριοποιημένες αλφαβητικά, οι επαφές, οι σημειώσεις και υπενθυμίσεις, και οι πρόσφατες εφαρμογές και επαφές. Επίσης υπάρχει μια οθόνη με όλα τα widgets που έχει επιλέξει ο χρήστης. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει οθόνη σέρνοντας προς τα δεξιά ή αριστερά, ενώ άμα σύρει από τα κάτω προς τα πάνω εμφανίζονται γρήγορες ρυθμίσεις και εργαλεία.

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι ο Arrow είναι ένας ελαφρύς launcher και βελτιωμένος για να μην ‘τρώει’ μπαταρία. Υποστηρίζει εικονίδια εφαρμογών τρίτων σχεδιαστών, επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί τις οθόνες και το dock με τις εφαρμογές στο κάτω μέρος της οθόνης, και μπορεί να ορίζει σαν wallpaper την εικόνα του Bing που αλλάζει κάθε μέρα. Όσοι έχετε Android κινητό μπορείτε να τον κατεβάσετε από το Google Play Store δωρεάν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: