Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Band 2: Η Νέα Συσκευή Για Αθλητές Στα $249

Η Microsoft παρουσίασε τη δεύτερη wearable συσκευή της, το βραχιόλι Microsoft Band 2, με εξελιγμένες λειτουργίες για αθλητές. Έρχεται να αντικαταστήσει το αρχικό Microsoft Band που είδαμε πέρσι με ένα κομψότερο σώμα.

Το νέο Microsoft Band 2 πλέον διαθέτει πιο ακριβά υλικά κατασκευής – ανθεκτικό γυαλί στην οθόνη (Corning Gorilla Glass 3), αλουμίνιο τριγύρω από την οθόνη και στις άκρες και λουράκι σιλικόνης για να μην είναι βαρύ. Επίσης έχει κυρτή οθόνη για να ‘αγκαλιάζει’ το χέρι του χρήστη.

Το Microsoft Band 2 μπορεί να μετράει όλα τα κλασικά στοιχεία για τη φυσική κατάσταση του χρήστη (όπως τα μέτρα που διένυσε ή τις θερμίδες που έκοψε), καθώς επίσης και τα σκαλιά, επιδόσεις στο golf, τους χτύπους της καρδιάς και άλλα. Σύμφωνα με τη Microsoft, μπορεί να εκτιμήσει και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του χρήστη (VO2 Max), κάτι που καμία άλλη συσκευή της κατηγορίας της δεν διαθέτει.

Το βραχιόλι ενσωματώνει GPS, μετρητή της υπεριώδης ακτινοβολίας και άλλα. Τρέχει ένα δικό του λειτουργικό που ενσωματώνει τη Cortana και υποστηρίζει εφαρμογές όπως Uber, RunKeeper, Starbucks, Subway και Twitter. Τέλος, υποστηρίζει κινητά με iOS 8.1.2+, Android 4.3+ ή Windows Phone 8.1+ λειτουργικό. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου με κόστος $249 (είναι $50 πιο ακριβό από το προηγούμενο).

Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη 32 x 12.8mm AMOLED με ανάλυση 320 x 128 pixels
  • Γυροσκόπιο, μέτρησης θερμοκρασίας σώματος, επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο
  • Bluetooth 4.0 LE
  • Αυτονομία 48 ωρών, πλήρης φόρτιση σε 90 λεπτά
  • Αδιάβροχη κατασκευή
  • Λειτουργία σε εύρος ύψους από -300m έως +4877m
  • Λειτουργία σε εύρος θερμοκρασίας από -10°C έως 40°C

Μοιράσου το με τους φίλους σου: